VERANDA'S VAN VERANDABOUW ABYVER UIT GENK, LIMBURG: DAT IS GENIETEN!

VERANDA'S IS LICHT, RUIMTE & RUST… HET HELE JAAR DOOR

Wie veranda zegt, denkt meteen aan licht, ruimte & rust: Een rustgevende plaats om met het gezin/vrienden gezellig te vertoeven... Waar een veranda vroeger eerder diende als zithoek, wordt deze tegenwoordig als extra leefruimte benut. Het vergroot de woonoppervlakte van uw woning & creëert een nieuwe lichtvolle creatieve leefruimte. De perfecte overgang van uw woning naar uw tuin. Maak uw droomproject waar & zet met een prachtige veranda “de puntjes op de i”.

MEER INFO OMTRENT VERANDA'S? VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT

Bij verandabouw Abyver uit Genk realiseren wij uw veranda (op maat) van A tot Z: van voorbereidend werk tot ontwerp en afwerking. Rekening houdend met uw droom & budget, brengen wij het mooie buitenleven bij u binnen in de kamer. De keuze voor onze veranda’s zijn een garantie op hoogwaardige kwaliteit & duurzaamheid. Onze adviseurs komen graag ter plaatse in heel België (voornamelijk Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, ...).

VERANDA'S VAN ABYVER STAAN VOOR DESKUNDIGHEID MET EEN FOTOREALISTISCH VOORONTWERP

Veranda’s komen in heel verschillende vormen, stijlen & aan een enorm kleurenpallet. U kunt verschillende modellen in onze toonzaal bezichtigen of uw droomproject tonen/beschrijven zodat wij uw droomveranda uitwerken met een fotorealistisch voorontwerp.


Wilt u het hele jaar door genieten van alle jaargetijden? Een kleurvaste veranda? Perfect geïsoleerd? Onderhoudsvriendelijk & onverwoestbaar? Denk dan 2x na over uw keuze & laat u deskundig adviseren!

Voor de dakbedekking hebt u de keuze uit glas of polycarbonaat. Voor onwetenden, helpen wij u graag met advies voor de beste keuze voor jullie veranda.

U bent op zoek naar een geschikte partner in veranda’s/veranda’s op maat met jarenlang expertise in verandabouw in de regio Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen of daarbuiten? Vul dan zeker ons vrijblijvend contactformulier in. Ook voor de renovatie kunt u bij ons terecht!

RENOVATIE, HERSTELLEN, ONDERHOUD EN VERBOUWEN VAN VERANDA'S.

Abyver uit Genk specialiseert zich ook in het herstellen, renoveren of verbouwen van uw veranda of tuinserre.

Heeft u te maken met een lekkend verandadak, haperende ramen & schuiframen, glasbreuk waterschade, hagelschade of stormschade?

Abyver is volledig uitgerust om uw veranda te herstellen, te moderniseren of aan te passen zodat u opnieuw optimaal van uw veranda kan genieten.

Bent u dus op zoek naar jarenlange expertise om uw veranda te herstellen? klop dan zeker eens aan bij Abyver uit Genk, Limburg. Ons professioneel team  helpt u correct verder. Wij zijn actief in heel België (voornamelijk Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen,…)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via telefoon of via ons contactformulier.

Veranda Hasselt
Veranda Hasselt
press to zoom
Veranda's abyver
Veranda's abyver
press to zoom
Veranda's Limburg
Veranda's Limburg
press to zoom
Veranda's hasselt
Veranda's hasselt
press to zoom
veranda limburg
veranda limburg
press to zoom
Veranda Genk
Veranda Genk
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/10

VRAAG UW GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!