Veranda's van verandabouw Abyver uit Genk, Limburg: dat is genieten!

Abyver Contacteer ons

VERANDA'S VAN VERANDABOUW Abyver: DAT IS GENIETEN!

Contacteer ons

VERANDA'S VAN VERANDABOUW Abyver: DAT IS GENIETEN!

Contacteer ons


Veranda's is LICHT, RUIMTE & RUST… HET HELE JAAR DOOR

Wie veranda zegt, denkt meteen aan licht, ruimte & rust: Een rustgevende plaats om met het gezin/vrienden gezellig te vertoeven... Waar een veranda vroeger eerder diende als zithoek, wordt deze tegenwoordig als extra leefruimte benut. Het vergroot de woonoppervlakte van uw woning & creëert een nieuwe lichtvolle creatieve leefruimte. De perfecte overgang van uw woning naar uw tuin. Maak uw droomproject waar & zet met een prachtige veranda “de puntjes op de i”.


Meer info omtrent veranda's? VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT

Bij verandabouw Abyver uit Genk realiseren wij uw veranda (op maat) van A tot Z: van voorbereidend werk tot ontwerp en afwerking. Rekening houdend met uw droom & budget, brengen wij het mooie buitenleven bij u binnen in de kamer. De keuze voor onze veranda’s zijn een garantie op hoogwaardige kwaliteit & duurzaamheid. Onze adviseurs komen graag ter plaatse in heel België (voornamelijk Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, ...).

Veranda's van Abyver staan voor DESKUNDIGHEID MET EEN FOTOREALISTISCH VOORONTWERP

Veranda’s komen in heel verschillende vormen, stijlen & aan een enorm kleurenpallet. U kunt verschillende modellen in onze toonzaal bezichtigen of uw droomproject tonen/beschrijven zodat wij uw droomveranda uitwerken met een fotorealistisch voorontwerp.


Wilt u het hele jaar door genieten van alle jaargetijden? Een kleurvaste veranda? Perfect geïsoleerd? Onderhoudsvriendelijk & onverwoestbaar? Denk dan 2x na over uw keuze & laat u deskundig adviseren!

Voor de dakbedekking hebt u de keuze uit glas of polycarbonaat. Voor onwetenden, helpen wij u graag met advies voor de beste keuze voor jullie veranda.

U bent op zoek naar een geschikte partner in veranda’s/veranda’s op maat met jarenlang expertise in verandabouw in de regio Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen of daarbuiten? Vul dan zeker ons vrijblijvend contactformulier in. Ook voor de renovatie kunt u bij ons terecht!

Renovatie, herstellen, onderhoud en verbouwen van veranda's.

Abyver uit Genk specialiseert zich ook in het herstellen, renoveren of verbouwen van uw veranda of tuinserre.

Heeft u te maken met een lekkend verandadak, haperende ramen & schuiframen, glasbreuk waterschade, hagelschade of stormschade?

Abyver is volledig uitgerust om uw veranda te herstellen, te moderniseren of aan te passen zodat u opnieuw optimaal van uw veranda kan genieten.

Bent u dus op zoek naar jarenlange expertise om uw veranda te herstellen? klop dan zeker eens aan bij Abyver uit Genk, Limburg. Ons professioneel team  helpt u correct verder. Wij zijn actief in heel België (voornamelijk Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen,…)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via telefoon of via ons contactformulier.

vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan!